Relaxx, Dogg! 
Ontspannende en stimulerende kynologische massage

Diensten en prijslijst

*Kennismaking/Ontmoeting - vrijblijvend
Een kennismakingsgesprek of eerste ontmoeten is altijd vrijblijvend. Deze afspraak is om te zien of er een klik is, en of ik u kan helpen of beter kan doorverwijzen. Aansluitend kan het intakegesprek plaatsvinden, of mogelijk op een andere datum.

*Intakegesprek -
€40
Een intakegesprek bestaat uit meerdere onderdelen; nadat u een intakeformulier met informatie over uw hond heeft ingevuld, plannen we een gesprek in waarbij ik bij u langskom. Aan de hand van dit gesprek bepalen we de aandachtspunten van uw hond, waarna een passend plan van aanpak en massageplan wordt gemaakt die bij uw hond past. Aan het intakegesprek is geen tijd gebonden (houdt u rekening met minimaal 1 tot 1,5 uur). Hierna komen de vervolgsessies, waarbij ik actief bezig ga zijn met uw hond. 

*Vervolgsessie - €30 per sessie
Tijdens de vervolgsessie gaan we gericht naar de aandachtspunten van uw hond kijken. Een sessie zal plaatsvinden nadat er in overleg een plan van aanpak en een massageplan is gemaakt tijdens het intakegesprek. Ook voor deze massage zal ik persoonlijk bij u langskomen. Gedurende de massage krijgt u uitleg over wat ik voel, zie, en doe. Hoe lang en hoe diep de massage zal zijn, is geheel afhankelijk van uw hond. Uiteraard ga ik niet verder dan de grenzen die uw hond aangeeft, en ga ik geen extra tijd rekken. Het belang en de gezondheid van uw hond staan voorop! Dit kan verschillen van een half uur tot een uur. 

*Vervolgsessie pakket - €130 voor 5 sessies
Gegarandeerd 5 sessies voor een vaste prijs. Deze dient bij de eerste sessie in z'n geheel betaald te worden.

*Ontspanningsmassage - €20 per 30 minuten
Naast de actieve sessies bied ik ook sederende ontspanningsmassages aan, hiervoor is geen intakegesprek nodig. Tijdens deze massage zal ik werken met andere massagetechnieken, en zal ik gebruik maken van essentiële oliën (mocht de hond dit toelaten). Uw hond zal zich compleet kunnen ontspannen. Let op: mocht ik zien dat ik niet alleen met ontspanning kan werken bij de hond, geef ik dit direct aan.

*Reiskosten
Binnen een straal van 5 km rondom Heerlen (Palestinastraat) zijn er geen kosten verbonden aan mijn bezoek.
Buiten een straal van 5 km rondom Heerlen (Palestinastraat) vraag ik €0,15 per kilometer, bepaald via Google Maps.

*Snuffelmatten
Naast mijn aanbod als masseuse, maak ik snuffelmatten voor honden. Deze matten zorgen voor het nodige hersenwerk en de ontlading die honden nodig hebben. Daarnaast zijn ze een actief alternatief op regenachtige dagen. Heeft u hier interesse in, stuur mij dan gerust een mail!